Produkt info

Produkt info.

lautrop.com

Vi er stolte over at kunne præsenterer vores første kollektion på Lautrop.com.

Fire klassiske voksen T-shirt og to børne T-shirt med værker af Peter Lautrop.

Da en T-shirt fra lautrop.com med meget stor sandsynlighed vil gå hen og blive din ynglings beklædning bør du læse hele denne produkt info for at få mest muligt ud af dette unikke produkt.

Produktion:

Vores T-shirts er lavet af 100% økologisk bomuld fra ArmStrong Spinning Mills, som er GOTS certificeret og leverer en første klasses bomuld. Vores T-shirts er trykt med vandbaserede pigmentfarver som seriegrafi (silketryk). Vi har været i Indien og fulgt produktionslinien. Alle værksteder, som indgår i produktionen af lautrop.com T-shirt, er tilknyttet rensningsanlæg. De udleder ikke farlige stoffer til omkringliggende natur og de benytter ikke børnearbejde.

Produktionen foregår i byen Tirupur, som du kan læse mere om her.

Kunstner:

Peter Lautrop har gennem mange år været en af Danmarks mest markante grafikere og tegnere.

Han er anarkist til fingerspidserne og er svær at sætte i kunstnerisk bås. Hans streg kan være  provokerende, morsom, sort eller kærlig, men den er aldrig ligegyldig. 

Vi synes hans værker er intet mindre end genialle til T-shirts.

Du kan se flere tegninger og læse mere om Peter Lautrop her.

Under video knappen kan du også finde forskellige udgaver af Peter Lautrop som tegner og fortæller.   

Produktet:

Vi laver en klassisk  T-shirt som kan bruges af både herrer og kvinder. Den laves i en Medium og en Large. Børne trøjen er samme model og høje kvalitet beregnet til de 4-6 årige.

Her mål på vores T-shirt.

Trykket er lavet med kvalitets pigmentfarver men bliver naturligvis udvasket med tiden. For at få farve og intensitet til at holde længst muligt bør du følge vaske instrukserne.

Vask med vrang siden ude og i 30 grader. Selve t-shirten vil krympe en smule ca. 3-5%. Farven på den T-shirt du køber kan afvige en smule fra den farve du ser på din skærm. Vi hører meget gerne fra jer hvis i har kommentarer til produktet. Det vil også være os en udsøgt glæde hvis i sender et billede af jer selv med t-shirt som vi må bruge på hjemmesiden.

Skulle der mod forventning være noget galt med din T-shirt skal du gå ind og læse vores Handelsbetingelser og kontakte og så info@Lautrop.com. 

Vision med lautrop.com:

Med lautrop.com vil vi lave en sted som løbende kan vise nye T-shirt illustreret med kunstnere som vi holder af og vi selv ønsker at gå med.

Vores trøjer er lavet i seriegrafi så hvert enkelt trøje afviger fra de andre og kan i teori betragtes som et unikum.

Det er vores håb at vores produkter kommer til salg i museums foretninger.

Vi er nu øjeblikket repræsenteret på:

Bornholms kunstmuseum 

Læsø kunsthal 

Børnemuseet på Svanholmsvej

Gallerie Lorien

Kvaliteten af vore trøjer skal være høj og må i produktionen ikke gøre skade på natur eller mennesker. Det er vores mål at hele produktionen kan GOTS certificeres. Det har endnu ikke kunne lade sig gøre i det lille oplag vi arbejder i.

Om os selv: 

Bag Lautrop.com står Simon Lautrop og Tom Møller Kristensen.

Simon arbejder som freelance fotograf og har desuden udgivet flere bøger med såvel tegninger som fotos. 

Tom er uddannet graffisk designer og har i flere år arbejdet inden for reklamebranchen som art director. Tom er nu freelancer.     

Vi glæder os til at se jer ude i verden med med jeres lautrop.com t-shirt på.