Handelsbetingelser

VIRKSOMHEDENS JURIDISKE NAVN

Lautrop.com 

Ved: Simon Lautrop

Enkeltmandsvirksomhed

CVR. nr. 16666998

Svanholmsvej 16, st. tv.

1905 Frederiksberg C

Etableringsår 01-01-1993

Tlf.: 28400630 fra 10-12 på hverdage.

E-mail.: info@Lautrop.com

Følgende salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.lautrop.com.

——————————————————-

BESTILLING OG BETALING

www.Lautrop.com er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på www.Lautrop.com skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet. Du er selv ansvarlig, for at afgive de korrekte oplysninger til Lautrop.com.

Du kan betale med Dankort, VISA, MasterCard, American express, JCB Card, VISA Electron. Beløbet hæves først, når ordren forlader vores varelager. Der tages ikke gebyr ved betaling på lautrop.com for ordrer, som er bestilt til Danmark.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser, og vi gør opmærksom på, at priserne kan skifte uden varsel.

Bemærk at der kan komme told og afgifter, når din ordre skal leveres i udlandet. Disse udgifter skal du selv betale for. Toldreglerne varierer meget fra land til land, så kontakt dine lokale toldmyndigheder, hvis du er i tvivl.

——————————————

LEVERING

Din ordre afsendes altid inden for 1-3 arbejdsdage. Lægger du din ordre på en almindelig hverdag inden klokken 12:00, bestræber vi os på at afsende pakken samme dag. Med mindre andet er aftalt sender vi alle pakker med Post Danmark, og gør det muligt for dig, at følge din pakke undervejs, indtil den er leveret på det rette sted.

Bemærk at der til Bornholm må påregnes en ekstra dags levering.

Vi tilbyder fri fragt på alle ordre over 549 kr. Ved ordrer under 549 kr., koster det 39 kr. at, få leveret pakker i Danmark. Fragtprisen er fast og uafhængig af pakkens vægt og størrelse.

Levering uden for Danmark

Vi tilbyder levering til følgende lande:

Norge: DKK 205,-

Sverige: DKK 205,-

Færøerne: DKK 205,-

Grønland: DKK 349,- 

Alt afhængig af land vil levering til udlandet tage ca. 5-10 arbejdsdage. 

(The standard delivery time for items shipped abroad is app. 5-10 business days).

————————————-

KVITTERING FOR MODTAGELSE AF BESTILLING OG ORDREBEKRÆFTELSE

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

————————————————-

14 DAGES FORTRYDELSESRET

Når du handler på nettet hos www.Lautrop.com har du 14 dages fortrydelsesret. Dvs. at du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet og vil returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. (Eksempel: Modtages varen d. 1/6 er seneste fortrydelses dag d. 15/6)

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan benytte nedenstående standardfortrydelsesformular hvis du ønsker at fortryde dit køb.

Du kan downloade din returseddel her (Åbner på ny fane).

———————————————————

RETURNERING

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Lautrop.com

Svanholmsvej 16

1905 Frederiksberg C

Danmark

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

 

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder og bærer selv ansvaret for, at pakken dukker forsvarligt og ubeskadiget op hos Lautrop.com. Har du betalt fragt for at få din ordre fremsendt og returnerer du den fulde ordre, så refunderer vi de 39 kr. du betalte i fragt for at få fremsendt pakken.

VIGTIGT:

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. 

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og hvis varen er ubeskadiget og ubrugt, vil du få tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. 

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, som du brugte ved købet.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist.

Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi du reelt har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Eksempelvis en bortkommet eller beskadiget Hangtags. Bemærk at original emballage kan udgøre en væsentlig del af varens værdi.

Vi anslår en værdi ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare

med udgangspunkt i følgende vejledende retningslinjer for værdiforringelse: 

• Ingen tegn på brug og varen er i original indpakning: 0 %. 

• Manglende hang tag : -50%

• Tydelige brugstegn : -90%

• Pletter, eller på anden vis beskadiget : -100%

Returnering af udenlandske pakker

Har du handlet på Lautrop.com fra udlandet og ønsker at returnere en vare, er det ikke muligt at ombytte til en anden vare. Du kan altid returnere de uønskede varer, og vi vil udbetale pengene til dit kreditkort. Du skal selv betale for emballage og porto i forbindelse med returnering af din vare, hvis du har bestilt en forkert størrelse, eller du har fortrudt dit køb. 

Skulle du opleve defekter eller fejl ved din vare, eller har vi ved en fejl sendt dig en vare, du ikke har bestilt, skal du kontakte info@Lautrop.com hurtigst muligt. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Husk altid at oplyse dit ordrenummer i din henvendelse, så vi hurtigere kan hjælpe dig.

Reklamation

Når du handler på Lautrop.com, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis du opdager en fejl på din vare, når du modtager den, bedes du kontakte info@Lautrop.com med det samme, du opdager fejlen. Husk at oplyse dit ordrenr. samt at beskrive fejlen på din vare.

Skulle du opleve defekter eller fejl ved din vare, efter dine 14 dages returret er udløbet, bedes du ligeledes kontakte info@Lautrop.com, og så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.

Du skal gemme din postkvittering, indtil du har modtaget info fra Lautrop.com om, at din returpakke er modtaget og behandlet.

—————————

ANSVAR

Lautrop.com er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos postvæsenet. Lautrop.com er ikke ansvarlig for eventuelle følgevirkninger ved brugen af varer og tjenester på vores website. Lautrop.com er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

————————-

FORBEHOLD

Lautrop.com tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl. Vi gør endvidere opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver korrekt på billeder, og at farven på varen kan afvige en smule fra billedet.

———————-

PERSONDATAPOLITIK

For at kunne handle på www.Lautrop.com skal du som minimum oplyse:

Navn

Adresse 

E-mailadresse

Telefon/mobilnummer

Når du køber online på www.Lautrop.com, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og lagrer vi dine personlige oplysninger. Det er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt, men også så sitet fremover automatisk indtaster dine oplysninger, hvis du er en tilbagevendende kunde hos os.

På www.Lautrop.com indsamler vi endvidere statistik om, hvilke områder af websitet vores brugere besøger. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.Lautrop.com, og forsøger på denne baggrund at gøre websitet bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site.

Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet.

Den information du deler med www.Lautrop.com er fortrolig. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart. Vi videregiver dog de nødvendige oplysninger til fragtfører for at kunne leverer dine varer, ligesom at vi i tilfælde af mistanke om bedrageri, ved lov er forpligtet til at videregive oplysningerne, til politiet. Begge dele vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Når du handler på www.Lautrop.com er dine informationer sikre. Vi kommer aldrig til at se dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem Quickpay, som er et tredjeparts betalingssystem.

Personoplysningerne registreres hos Simon Lautrop, Enkeltmandsvirksomhed og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Simon Lautrop, Enkeltmandsvirksomhed har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.Lautrop.com er Simon Lautrop, Enkeltmandsvirksomhed. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Når du handler hos os oprettes et login til dine online kvitteringer, dine personlige oplysninger samt ordreinformationer og disse bliver ikke slettet, medmindre du anmoder os om det.

Som kunde har du mulighed for at få indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Simon Lautrop, Enkeltmandsvirksomhed via e-mail info@Lautrop.com.